Určitě už jste slyšeli o tom, že ohřívat jídlo v plastových nádobách může být škodlivé pro vaše zdraví. Ale co taková rýže ve varných sáčcích?
Kroupy jsou oblíbené zejména mezi vegetariány a vegany. Je to čistě přírodní obilovina, která je vyráběná z ječmene, pšenice či ovsa.
Jste milovníky vaření a v kuchyni jste jako doma? Pak jistě víte, že bez správné pánve a kuchyňského náčiní se jen těžko obejdete.
Když bychom měli vytvořit seznam u nás populárních jídel, bude se na vrcholu žebříčku nacházet populární řízek. Jídlo, které je celkem levné, chutné a celkem jednoduché na přípravu.
Kdejaký amatérský kuchař by si přál usnadnit své domácí vaření. Pokud jste jím i vy samotní, můžete se nyní inspirovat skvělými vychytávkami, které se budou jistě hodit při různých kulinářských počinech.
Při vaření se z produktů, jako jsou brambory, těstoviny nebo rýže, uvolňují cenné látky: vitamíny, minerály, škrob apod. Byla by proto škoda vodu po uvaření vylévat.
Už od nepaměti si lidé dělají zásoby ovoce, zeleniny a hub pomocí zavařování. Domácí zavařeniny mají oproti obchodům obrovskou výhodu: neobsahují konzervační látky a barviva.
Konzumace ryb patří ke zdravému životnímu stylu. Spoustu lidí ale od jejich přípravy odrazuje rybina – nepříjemný zápach, který se jen těžko dostává z nádobí, rukou i kuchyně.