To, jak uchováváte potraviny v chladničce, má velký vliv na to, jak dlouho vydrží a zda vám začne vnitřek spotřebiče zapáchat.
Při vaření je spousta prostoru pro malou nehodu. Nejčastěji při ní dojde ke spálení vašeho oblíbeného nádobí. Spálený hrnec, pánev nebo pekáč přitom nikoho nepotěší.
Tvrdé vápenaté ionty z vody uložené uvnitř konvice ve formě vodního kamene lze odstranit pomocí speciálního odvápňovacího prostředku nebo pomocí toho, co máte již v
Nic nezkazí vzhled koupelny a kuchyně více než špinavé spáry mezi dlaždicemi.
Olivový olej je po celém světě doslova uctíván pro jeho příjemnou chuť a příznivé účinky na zdraví.
Do kuchyně se mikroby a bakterie dostanou velmi snadno.
Digestoř je skvělým pomocníkem během vaření, smažení a pečení, protože díky ní nemáme všechny pachy v celém domě nebo bytě. Musíte jí ovšem poskytnout správnou péči, aby mohla dobře fungovat.
Čištění plynového hořáku může být docela nepříjemný problém. Zbytky jídla a tuku se na tomto místě velmi snadno usazují a rozhodně nám úklid nijak neusnadňují.