Čistá kuchyně je základ pro dokonalou hygienu v domácnosti, proto je nutné neustále uklízet dřez, kde se myje nádobí, ale také se v něm hromadí zbytky potravin a jídla.
Skladování potravin je nekonečné téma pro mnoho žen v domácnosti.
Umíte pečovat o dřevěné nádobí? Každý doma máme dřevěná prkénka, naběračky nebo třeba misky.
Digestoř je skvělým pomocníkem během vaření, smažení a pečení, protože díky ní nemáme všechny pachy v celém domě nebo bytě. Musíte jí ovšem poskytnout správnou péči, aby mohla dobře fungovat.
Čištění plynového hořáku může být docela nepříjemný problém. Zbytky jídla a tuku se na tomto místě velmi snadno usazují a rozhodně nám úklid nijak neusnadňují.
Pokud nemáte okenní parapety, kam byste si bylinky vysadili a kochali se, jak rychle rostou, jsou i jiné možnosti, které můžete využít. Jak mít po ruce bazalku, tymián nebo pažitku?
Indukční varné desky získávají na oblibě a v kuchyních často nahrazují plynové nebo elektrické sporáky. Vyčistit indukci ovšem může být složité, když ji nechcete poškrábat ani jinak poškodit.
Stálým trendem v kuchyních jsou bílé spotřebiče. Mezi jejich velké výhody patří to, že vypadají krásně a opticky zvětšují prostor. Bohužel se na nich často tvoří skvrny a zabarvení, které se velmi těžko odstraňuje.