Digestoř je skvělým pomocníkem během vaření, smažení a pečení, protože díky ní nemáme všechny pachy v celém domě nebo bytě. Musíte jí ovšem poskytnout správnou péči, aby mohla dobře fungovat.
Čištění plynového hořáku může být docela nepříjemný problém. Zbytky jídla a tuku se na tomto místě velmi snadno usazují a rozhodně nám úklid nijak neusnadňují.
Pokud nemáte okenní parapety, kam byste si bylinky vysadili a kochali se, jak rychle rostou, jsou i jiné možnosti, které můžete využít. Jak mít po ruce bazalku, tymián nebo pažitku?
Indukční varné desky získávají na oblibě a v kuchyních často nahrazují plynové nebo elektrické sporáky. Vyčistit indukci ovšem může být složité, když ji nechcete poškrábat ani jinak poškodit.
Stálým trendem v kuchyních jsou bílé spotřebiče. Mezi jejich velké výhody patří to, že vypadají krásně a opticky zvětšují prostor. Bohužel se na nich často tvoří skvrny a zabarvení, které se velmi těžko odstraňuje.
Krájecí desku má v kuchyni každý. Prkénko je nezbytné pro úpravu potravin všeho druhu, abyste neměli poškrábanou kuchyňskou desku nebo jídelní stůl.
Potravinoví moli jsou zvířátka, se kterými se nechce setkat snad nikdo. Tito malí motýlci, odborně zvaní zavíječi mouční, se živí našimi zásobami.
Chcete-li vytvořit mistrovské kulinářské dílo, musíte mít po ruce ty správné ingredience a bylinky. Čerstvým bylinkám na dochucení se vyrovná jen máloco, proto je dobré mít doma za oknem svůj vlastní malý záhonek.