Jaký pohled se vám otevírá při návštěvě chladničky?
Vrhli jste se na úklid ledničky a nyní přichází čas, kdy se chystáte narovnat suroviny nazpět? Zadržte!
Do mrazáku většinou dáváme potraviny, kterých máme hodně a nemáme je kde skladovat nebo je nestíháme jíst. Právě proto se mohou zamrazit.
Peníze jsou v dnešní době velké téma a v kuchyni jich protočíme asi nejvíc, protože potraviny jsou jedním z největších výdajů nás všech.
Potravinoví moli jsou nezvaní hosté ve spoustě domácností. Mají v kuchyni mnoho jídla, a tak se jim daří nejen přežít, ale také se rozmnožovat.
Nízká teplota v lednici má nepříznivý vliv na některé potraviny. Jsou takové, které kvůli tomu ztratí na hodnotě a budete je muset vyhodit dříve, než je stihnete zpracovat.
Nepříjemný zápach, který se line z lednice, není rozhodně nic příjemného. Důvody zápachu mohou být různé, tím nejčastějším ale je, že neuklízíte potraviny správně nebo je v lednici necháváte příliš dlouho.
Jak je známo, každá police v ledničce má jinou teplotu, a proto bychom měli vědět, kam jednotlivé potraviny uložit, aby se nekazily a vydržely čerstvé delší dobu.