Pokud si uvaříte několik vajec, která ani nesníte, často je vrátíte zpátky do ledničky na místo, kde máte uložená neuvařená vejce. Jak ale poté poznat, které si můžete rozklepnout a sníst ke snídani na chlebu?
Indukční varná deska se těší velké oblibě a není to žádné překvapení, protože je to ekonomické a bezpečné řešení, které se hodí do většiny kuchyní.
Stačí chvilka nepozornosti, a neštěstí je na světě. Připálené jídlo je na vyhození a hrnec s přiškvařeným jídlem je spíše k pláči. Hrnec nebo pánev naštěstí nemusíte hned odepsat a vyhodit do kontejneru.
Indukční varná deska se těší velké oblibě a není to žádné překvapení, protože je to ekonomické a bezpečné řešení, které se hodí do většiny kuchyní.
Citron je ovoce, ze kterého často vyhazujeme velmi důležitou část. Máme na mysli kůru, u které máme zafixováno, že se jedná o odpad, protože nemá žádné využití. Toto přesvědčení však vychází z určité neznalosti.
Indukční deska je ideálním řešením pro ty z nás, kteří milují kulinářské experimenty nebo se bojí o bezpečnost svých dětí. Indukční desky jsou však vyrobeny ze skla, na kterém okamžitě vyniknou veškeré skvrny a nečistoty.
Čím nahradit vajíčko a jak vyřešit nedostatek cukru? Nebo nevíte, jak udělat našlehané těsto na palačinky bez kuchyňského robota?
Moderní kuchyně přichází neustále s něčím nový, netradičním a neotřelým. Věděli jste, že vejce můžete vařit i bez vody? Vaření vajec rozhodně není jednoduchou disciplínou, a to ani pro zkušené a profesionální kuchaře. Může se to zdát jednoduché, ale každý vám potvrdí, že není. Vaření vajec je velkým tématem i v Čechách, protože hodně z nás má domácí vejce a jednoduše jde u nás o oblíbenou surovinu.