Myčka na nádobí je skvělým kuchyňským spotřebičem, který ušetří mnoho času při práci v domácnosti.
Myčka nádobí nebyla v domácnostech vždy standard. Dříve se jednalo o výdobytek, na který ne každá rodina dosáhla, a také se na něj muselo delší dobu šetřit.
Myčku netřeba dlouze představovat a tablety do ní také ne. Jedná se o dokonalého pomocníka, který nám ušetří čas strávený nad mytím špinavého nádobí, ale také peníze.
Ač se může zdát největším nositelem bakterií záchodové prkénko, jde o omyl. Bakterie se totiž vyskytují z 95 % na každodenních předmětech, nábytku i podlaze. Z dalších 5 % jsme jejich nositeli my lidé.
Obliba myček na nádobí stále roste, zejména v početnějších rodinách. Nejenže totiž ušetří čas a námahu při umývání většího množství nádobí, ale při správném používání je nádobí hygienicky čisté a lesklé.
Sklenice a hrnky jsou v domácnostech velice často používány a stává se, že se vám nedaří docílit jejich absolutní čistoty.
Stále častěji se hovoří o tom, že je nadměrné sucho a vody je čím dál méně. Také jste si položili otázku, zda nám někdy nebude hrozit nedostatek vody?
Kyselina citronová je regulátor kyselosti, který se používá v potravinářském průmyslu. Nechybí ani v naší kuchyni, kde se nám hodí k okyselení některých pokrmů a nápojů. Také funguje skvěle jako čisticí prostředek, který si poradí s vodním kamenem, různými usazeninami a rzí. Kyselina citronová se dá také využít k čištění rychlovarné konvice nebo koupelny a k bělení oblečení. Pomůže i se špinavou mikrovlnkou nebo troubou. Existuje ale mnoho dalších způsobů, jak kyselinu citronovou použít.