Sůl je nepostradatelnou součástí většiny vařených pokrmů. Dodává jim chuť. Použít ji ovšem můžete i v domácnosti či při jiných příležitostech.
Sůl byla dříve označována jako „bílé zlato“. Patřila mezi koření, které se těšilo velké oblibě, a využívala se několika způsoby. Historie ukazuje, že se používala nejen do pokrmů, ale lidé s ní velmi často platili.
Sůl je často označována jako bílé zlato. Existuje snad od počátku věků a používá se hlavně na dochucení pokrmů v kuchyni.
Nejen bláto, ale v podzimních a zimních měsících také posypová sůl a sníh dělají na obuvi skvrny, které mnohdy nejdou dobře vyčistit.
Žehlička je jedním z nejoblíbenějších domácích spotřebičů. Stává se ale, že nevhodně zvolená teplota způsobí doslova katastrofu a napálená látka zašpiní dno žehličky.
Připálený hrnec je noční můrou všech hospodyněk. A co si budeme povídat, stane se to jistě každé z nás.
Nablýskaná okna jsou nejlepší přehlídkou našich domů a apartmánů. Mytí oken však nepatří mezi nejoblíbenější a nejjednodušší domácí práce. Po čem sáhnout, aby bylo mytí oken účinné, rychlé a zároveň jste se vyhnuli nevzhledným šmouhám?
Růžově zbarvená himalájská sůl má všestranné použití. Nerafinovaná, tedy přírodní sůl bez přidaného fluoru a jódu obsahuje značné množství stopových prvků.