Digestoř je skvělým pomocníkem během vaření, smažení a pečení, protože díky ní nemáme všechny pachy v celém domě nebo bytě. Musíte jí ovšem poskytnout správnou péči, aby mohla dobře fungovat.
Čištění digestoře není vůbec jednoduché. Používá se v kuchyni každý den a pohlcuje nepříjemné pachy a mastnotu.
Domácnost bez špíny, patogenů nebo bakterií? Většina lidí sáhne po běžně dostupných čisticích prostředcích, které se prodávají v supermarketech nebo drogeriích.
Digestoř by měla být vždy čistá, protože je pak nejen zbavená zbytků potravin, nečistot a škodlivých mikroorganismů, ale zachovává si také svou plnou funkčnost.
Spálené hrnce, zbytky jídla na plotně, páchnoucí lednička, skvrny na stěnách a silně znečištěná mikrovlnná trouba. Úklid kuchyně dá zabrat, protože při něm bojujete s mastnotou i zašlou špínou.
Pokud se digestoř neumývá pravidelně, později jsou na ní nánosy mastné vrstvy, které pouhou houbičkou a mycím prostředkem nejdou dolů. Houbička se na digestoř lepí a mastnota se ani nehne.
Krásná kuchyně je snem každé hospodyňky, která ráda vaří. Jenže aby takovou kuchyni měla, jistě se o ni musí pravidelně starat. Umývat, čistit a celkově o ni pečovat.