Autumn Branches With Orange Leaves Vase Pumpkins White Background

Jednoduché doplňky vnesou do domova podzimní atmosféru

Podzim je tu jako na koni, i když to tak venku stále nemusí vypadat. O to více je ale třeba nastolit podzimní atmosféru alespoň doma. A jak? No přeci pomocí doplňků. Svíčky, přírodniny, keramické postavičky a spoustu dalších věcí vám pomohou vaše obydlí zútulnit tak, že se na sychravý podzim budete vlastně těšit, protože nebudete chtít dělat nic jiného než si užívat oázu, kterou jste si doma vytvořili. No a jak na to si povíme právě v dnešním článku. Pro více informací jistě nepřestávejte a čtěte dál.

Mohlo by vás zajímat:  Na sprchový kout vyzrajte účinnými prostředky a vyčistěte ho snadno a rychle

Vůně ale i bonus jemného osvětlení

Svíčky má ráda nejspíše většina z nás. Nejenže mohou krásně vonět, vypadat, ale prostoru dodají i velmi příjemné měkké světlo. Dokáží tak svým plamínkem jakoukoli místnost zútulnět. A co víc, i pokud se otevřeného plamenu doma bojíte, existuje spousta lidí, co svíčky využívají na účely čistě dekorativní. Dnes už totiž můžete pořídit svíčky v řadě tvarů, ale i barev. Spousta z nich také prostor ovoní i bez zapálení. Pokud pak vůně rádi střídáte a svíčka je na vás moc velký závazek, můžete zkusit například takové vosky. Ty navíc nemusíte ani zapalovat. Stačí je jemně roztopit a vůně se rozline po celém bytě či domě.

Mohlo by vás zajímat:  Na každou skvrnu funguje něco jiného, ale všechny nakonec zmizí
cozy-composition-with-burning-candles-interior-room
Zdroj obrázku: Freepik

Na podzim volte přírodniny

Právě podzim je období, které se nevyznačuje příliš křiklavými barvami a celková atmosféra je spíše tlumenější. Nic tak nezkazíte, když vaše obydlí ozdobíte pomocí všelijakých přírodnin, obzvláště těch, které v tuto dobu venku běžně najdete. Rozhodně tak neminete s barevným, suchým listím, kaštany, žaludy či suššími trávami. To stejné pak platí, i co se výběru barev týče. Různé pastelové a nepřirozené barvy si raději nechejte na jaro či léto a volte ne přímo tlumenější, ale spíše přirozenější barvy jako je tlumenější oranžová, červená či žlutá, ale skvěle se trefíte i s hnědými či béžovými tóny.

Mohlo by vás zajímat:  Interiér zútulní hra s barvami, příjemné materiály i rostliny

Samozřejmě na halloween všechny tyto pravidla přestávají platit a je jen na vás, jak šíleně svou výzdobu chcete pojmout.

Zdroj: https://www.homesandgardens.com/ideas/fall-decor-ideas
Přidat na Seznam.cz