Best Place Get Work Done Shot Empty Office Work

Vybavte svou domácí kancelář přesně podle svých potřeb

Home office si našel oblibu zejména v období koronavirové pandemie, kdy tímto způsobem se řešily pracovní povinnosti. Někdo u něho již zůstal, jestliže mu to jeho zaměstnavatel umožnil. V domácí kanceláři pracuje ale i řada osob samostatně výdělečných činných. Jak byste si měli své pracovní místo upravit na podzim?

Ergonomický nábytek

Základem každé kanceláře je vhodný nábytek. Ten by měl být ergonomický, aby se na něm pohodlně sedělo a dobře se u něho pracovalo. Platí to pro kancelářskou židli stejně jako pro pracovní stůl. Kancelářská židle je nejlepší polohovací a nastavitelná tak, abyste si mohli zcela přizpůsobit svým tělesným proporcím a požadavků.

Mohlo by vás zajímat:  Při úklidu řadu míst přehlížíme. Hromadí se na nich prach a to může negativně ovlivnit naše zdraví

U pracovního stolu je nutné zase volit dostatečnou velikost plochy, aby se vám na ni vešlo všechno, co potřebujete. Není vůbec od věci si koupit stůl, který je možné polohovat, nebo ho vysunout do výšky tak, abyste u něho mohli stát. Je to příjemná změna, která pomáhá proti bolestem v zádech.

high-angle-desk-arrangement
Zdroj obrázku: Freepik

Důležité jsou i kancelářské doplňky

Vedle tiskárny, faxu či skeneru byste měli mít k dispozici stojan na psací potřeby, bez kterých se v žádné kanceláři neobejdete. Platí to i pro odpadkový koš, jež by měl být také součástí vaší domácí kanceláře. Prostředí si lze zpříjemnit zajímavými podzimními doplňky, které vás ani nemusejí moc stát.

Mohlo by vás zajímat:  Industriální styl je známým trendem v bydlení, ne vždy ale přinese kýžený efekt

Stačí vyrazit někdy v neděli odpoledne s rodinou na výlet do přírody, a přinést si z ní větvičku s červenými jeřabinami nebo šípky. Pěknou dekorací jsou i posbírané zralé kaštany, které k podzimu jednoznačně patří. Jedná se o drobnosti, ale udělají radost.

Jak si vyzdobit počítač

Běžnou součástí home office kanceláře je počítač nebo notebook. I ten si můžete přizpůsobit podzimní náladě, když si nastavíte na něm pracovní plochu vhodně zvolenou tapetou s tématikou, která se k tomuto ročnímu období výborně hodí.

Zdroj: https://www.thebalancemoney.com/setting-up-home-office-845850
Přidat na Seznam.cz